Apprenticeship of Magic - Utbildning, träning och vägledning på svenska. 

Har du letat efter en lärare i magi? Någon som kan guida dig genom traditioner, tekniker, ritualer och förklara hur och varför? Någon som kan lära dig att jobba med andlighet på ett konkret, tryggt och konstruktivt sätt? Någon som kan hjälpa dig odla, strukturera och konkretisera de mediala, andliga och spirituella talanger som finns i dig?

Då kanske vår lärlingsutbildning är något för dig. 

Här får du lära dig att ställa diagnoser utifrån klassiska koncept. Identifiera besvärjelser som lagts på andra, upptäcka och utforska både positiva och negativa andliga inflytanden, utveckla din förmåga att se, höra och känna energier, andar och anant som kan ligga bakom problematik eller som kan vara positiva resurser i ditt liv. 
Du får lära dig att rena, hela och läka. Hitta och identifiera själsdelar som lämnat eller som befinner sig i traumatiska tillstånd, hjälpa andar som fastnat och orsakar problem för de levande, göra ritualer och besvärjelser för alla typer av ändamål. Lära dig vilka magiska örter, mineraler och andra material som kan användas i olika sammanhang och hur (och varför) du strukturerar en ritual. Vi går igenom vilka tidpunkter och platser som är bäst för olika magiska och andliga ändamål. Du får lära dig de tekniker och metoder som användes i Sverige av trollkunniga, kloka och botare förr, hur du kommer närmare naturen, marken och förfäderna och varför det är en väg till stabilitet, läkning och kraft. 
Du får lära dig att resa i anden och sinnet och hur detta kan skapa konkreta förändringar i ditt och andras liv och hur man kan hämta energi från naturen och elementen för att stärka dig själv och andra.
Detta och mycket annat kommer vi att gå igenom och träna praktiskt till dess du bemästrar det och kvalificerar dig för att kunna jobba professionellt med gott samvete och goda resultat. 

Träningen sker via videosamtal 1 timma i veckan.

Du betalar för 3 månader i taget. 

Efter ett år är du välkommen att träffas personligen och delta på helgsammankomster och annat som anordnas för lärlingar och fd. lärlingar. 

Läs vad andra har skrivit om sina erfarenheter av lärlingsutbildningen här.

Låter det intressant är du välkommen att kontakta oss via chattfönstret nere till höger eller via mail till order(snabel-a)therootdoctor.se. Du kan också kontakta oss via vår Facebook-sida.